Helyszíni szőnyegtisztítás és kárpittisztítás Budapesten, és Pest megye számos településén egyaránt.
Helyszíni szőnyegtisztítás és kárpittisztítás Budapesten, és Pest megye számos településén egyaránt.

Szolgáltatásaink

Szőnyegtisztítással és Kárpittisztítással

kapcsolatos szolgáltatásaink

Helyszínen végzett szolgáltatásaink:

– Kárpittisztítás (Budapesten és vonzáskörzetében)

– Szőnyegtisztítás (Budapesten és vonzáskörzetében)

– Kanapé és fotel tisztítás (Budapesten és vonzáskörzetében)

– Ülőgarnitúra tisztítás (Budapesten és vonzáskörzetében)

– Atkamentesítés (Budapesten és vonzáskörzetében)


„A helyszínen végzett kárpittisztítási illetve szőnyegtisztítási szolgáltatásaink megrendelésének esetében, nem csak gyönyörűen kitisztítjuk az Ön kedvenc bútordarabjait, hanem egyúttal magas fokú atkamentesítést is végzünk egyben, ami a pollenallergiára hajlamos emberek esetében óriási segítséget és könnyebbséget jelent, a szervezet számára amúgy is megterhelő pollenszezon kezdetével…”Helyszíni padlószőnyeg tisztítás egész Budapesten , valamint Pest megye számos településén egyaránt.


Mind a kárpittisztítással illetve szőnyegtisztítással kapcsolatos munkáinkat egyaránt, mélymosással végezzük, mert így tudunk a legnagyobb hatásfokkal fellépni a foltok, illetve a kárpitozott bútorokban, padlószőnyegekben megbúvó atkák ellen.
A helyszíni szőnyeg-illetve kárpittisztítási szolgáltatásainkkal kapcsolatos megrendelésüket érdemes az Önöknek megfelelő nap előtt, 48-72 órával jelezni cégünk részére.

Előfordulhatnak kiemelt időszakok, mint például az ünnepek közeledte, vagy a pollenszezon kezdete, amikor jelentősen megnő a megrendeléseink száma, így ebben az időszakban ha lehetséges, minimum 3 nappal a tisztítás előtt jelezzék cégünk fele a szőnyeg illetve kárpittisztítással kapcsolatos kérelmüket, a sikeres megrendelés érdekében. Köszönjük megértésüket!


Korrekt árak √

Mélymosásos eljárás √

6 éve változatlan árakon √

Több mint 15 éve Önökkel √

Maximális tisztítási hatásfok √


A kárpit illetve szőnyegtisztításhoz használt tisztítószereink, abszolút prémium kategóriás termékek, egytől egyig bevizsgáltak, emberre, állatra és környezetre egyaránt teljesen ártalmatlanok.

Ez úgyszintén igaz a kárpitozott bútorok és padlószőnyegek tisztításánál használt atkátlanító szereinkre is, melyek szintén csúcsminőséget képviselnek a piacon, és úgyszintén emberre, állatra, környezetre teljes mértékig veszélytelenek.

Cégek, közületek, de akár magánszemélyek részére is vállalunk szerződéses alapú pipere takarítást, valamint szőnyegpadló, ablak és kárpittisztítási munkálatokat, ami természetesen további árengedményt von maga után, a szerződésben foglalt tisztítási munkálatok gyakoriságától, és mennyiségétől függően.


A helyszíni padlószőnyeg tisztítással illetve kárpittisztítással kapcsolatos szolgáltatásainkat egész Budapesten vállaljuk, és szinte az összes főváros környéki településen is egyaránt dolgozunk, mint például: Budaörs, Törökbálint, Vecsés, Gyál, Taksony, Tököl, Szigethalom, Szigetcsép, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Biatorbágy


 Kárpitozott bútorok tisztítása egész Budapesten, valamint Pest megye számos településén.


Budapesten belül, minden tisztítási szolgáltatásunk díjtalan kiszállással történik !


Nett Szőnyegtisztító és Kárpittisztító

“Mániánk a tisztaság”