Helyszíni szőnyegtisztítás és kárpittisztítás Budapesten, és Pest megye számos településén egyaránt.
Helyszíni szőnyegtisztítás és kárpittisztítás Budapesten, és Pest megye számos településén egyaránt.

Bútorkárpit tisztítás

Bútorkárpit tisztítás

CÉGÜNK KIZÁRÓLAG Kärcher MÁRKÁJÚ

SZŐNYEGTISZTÍTÓ ÉS KÁRPITTISZTÍTÓ GÉPEKKEL DOLGOZIK

A Kärcher a világ legnagyobb tisztítóberendezéseket előállító cége, egyben fogalom a tisztítástechnikában, megbízhatóságával és hatásosságával. 2001 óta foglalkozik kárpittisztítással, és mindig a legmagasabb minőséggel dolgoztunk, mind a kárpittisztításhoz használt gépek, és tisztítószerek tekintetében is egyaránt. Kedvező áraink mellé, kimagasló szaktudást kínálunk, ezt indulásunk óta alapkoncepciónknak tekintjük.

Kárpittisztítással kapcsolatos szolgáltatási területeink:

Helyszíni kárpittisztítást és szőnyegtisztítást Budapest összes kerületében végzünk, de dolgozunk szinte az összes Pest környéki településen is, mint például: Budaörs, Törökbálint, Diósd, Érd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Dunaharaszti, Taksony, Gyál, Szigetcsép, Vecsés. Legyen szó ülőgarnitúra tisztításáról, fotel, kanapé, ágykárpit, kárpitozott szék vagy autó kárpit tisztításáról, hívjon minket bizalommal! Szakembereink több évtizedes tapasztalata a kárpitozott bútorok tisztításában, garantáltan az Önök hasznára lesz.


Áraink

Kapcsolatfelvétel


Ülőgarnitúrák, székek, ágyak, kanapék, fotelek és minden egyéb kárpitozott felületű bútor vagy szőnyeg profi minőségű tisztítását vállaljuk Budapesten és Pest megye számos településén.


Korrekt árak √

Mélymosásos eljárás √

6 éve változatlan árakon √

Több mint 15 éve Önökkel √

Maximális tisztítási hatásfok √


Mire érdemes különösen odafigyelni Kárpittisztítással kapcsolatosan?

Fontos kihangsúlyoznunk, hogy rengeteg olyan helyre hívnak minket kárpittisztítással kapcsolatosan, ahol a megfelelő szakértelem nélküli tisztítás eredményeképpen nagyobb lett a szennyeződés, mint amit eredetileg tisztítani kellet volna, amit elsősorban a rosszul megválasztott tisztítószer, és a megfelelő tisztítási technika hiánya okozott.

Ezáltal sajnos a szennyeződés eltávolítása, a megrendelőnek további plusz kiadást fog jelenteni, a sok velejáró kellemetlenséggel együtt. Amennyiben szereti a bútorait, és nem szeretné, hogy azon maradandó foltok, sérülések maradjanak, inkább bízza szakemberre a tisztítást.

Így nem csak jelentős összeget takaríthat meg, de megkíméli magát a sok felesleges bosszankodástól, amit egy rosszul megválasztott kárpittisztítási módszer, és annak sajnálatos velejárói okozhatnak.

Egyéb fontos információk kárpitozott bútorok tisztításával kapcsolatban:

Cégek, közületek, de akár magánszemélyek részére is vállalunk szerződéses alapú kárpit tisztítási munkálatokat, ami természetesen további árengedményt von maga után, a szerződésben foglalt tisztítási munkálatok gyakoriságától függően.

Kárpittisztítással kapcsolatos munkáinkat kizárólag saját kezűleg végezzük, kárpittisztítógép bérlésére, kölcsönzésére cégünknél nincsen mód. A főváros egész területén díjmentes kiszállással dolgozunk minden szolgáltatásunk tekintetében.

Legyen szó kárpittisztítás, szőnyegtisztítás vagy atkamentesítési munkálatokról, szaktudásunkkal maximálisan az Önök hasznára leszünk. A kárpittisztításhoz használt tisztítószereink, szinte 100%-os atkátlanító hatásfokkal dolgoznak. Az atkamentesítés fontosságáról, bővebben írunk egy külön menüpontunkban…


Helyszíni szőnyegtisztítás és kárpittisztítás Budapesten és vonzáskörzetében: Budaörs, Törökbálint, Diósd, Dunaharaszti, Érd, Szigetszentmiklós. Kanapék, ülőgarnitúrák, padlószőnyegek profi szintű tisztítása, mélymosásos eljárással.


Gyakori kérdések kárpittisztítással kapcsolatban:

Mennyi a száradási idő, a kárpitozott bútorok tisztítása esetében? (Ülőgarnitúra, Fotel, Franciaágy, Kanapé, stb…)

Általában 8-12 óra a száradási idő, ez nagyrészben a kárpitozott bútor szennyezettségétől függ.

Mit jelent, kárpittisztítás esetében, az extra atkamentesítés?

Nagyobb dózisú atkátlanító szerrel végezzük, a kárpitozott bútorok tisztítását, mint normál esetben. Ami azt jelenti, hogy a kárpittisztítást követő 6 hónapig, jóval kevesebb atka tenyészik majd meg, a tisztított felületben.

A kárpittisztításnál használt atkátlanító szerek, károsak az egészségre?

A szőnyegtisztításnál illetve a kárpittisztításnál használt atkátlanító bio tisztítószereink, teljes mértékben ártalmatlanok az emberi szervezetre, környezetre egyaránt. Egytől egyig bevizsgált tisztítószerek, emberre, állatra teljesen veszélytelenek.

Az ingyenes kiszállás, kizárólag Budapest területére vonatkozik?

Igen, kizárólag Budapest területén díjmentes a kiszállásunk. A fővároson kívüli területekre, kedvező díjszabású üzemanyag felárat számolunk fel.

A Kárpitozott bútorok esetében, mit takar a mélymosásos eljárással történő kárpittisztítás?

Az elpusztult poratkák, és ezek ürüléke, a mélymosásos tisztítás által eltávolításra kerül. Jelenleg, ez az egyik leghatásosabb eljárás, a kárpittisztítás tekintetében. Nem csak a tisztítandó felületről távolítjuk így el a szennyeződést, hanem egyúttal az egészségre káros poratkákat szinte 100%-ig el is távolítjuk.


Áraink

Kapcsolatfelvétel


Nett Szőnyeg és Kárpittisztító

“Mániánk a tisztaság”

Ülőgarnitúrák, fotelek, kanapék, ágyak, profi kárpit tisztítása Budapesten és számos Pest megyei településen egyaránt: Budaörs, Törökbálint, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Szigetcsép


Szőnyegtisztítási és Kárpittisztítási szolgáltatásainkkal kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink, a teljesség igényével:

I. kerület (Vár, Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Rákosszentmihály, Sashalom, Árpádföld, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)

Kivétel: II/a. rész (Pesthidegkút)

Pest megyei települések, ahol szintén napi szinten végzünk kárpittisztítással kapcsolatos szolgáltatást:

Budaörs, Törökbálint, Érd, Diósd, Biatorbágy, Taksony, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Szigetcsép, Tököl, Gyál, Vecsés