Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás és bútorkárpit tisztítás mélymosással, a maximális hatékonyság érdekében, ajándék extra atkamentesítéssel.

Bio Szőnyegtisztítás

Nett Szőnyegtisztító Budapest

“Mániánk a Tisztaság!”


Cégünk 2001 óta foglalkozik helyszíni szőnyegtisztítással, atkátlanításával, valamint kárpitozott bútorok tisztításával. A szőnyegtisztási szolgáltatásainkat kizárólag a helyszínen vállaljuk, háztól – házig szőnyegtisztítással nem foglalkozunk, valamint szőnyegtisztítógép kölcsönzésére sincs lehetőség, minden tisztítási feladatot saját kezűleg végzünk, a maximális tisztítási hatékonyság érdekében.

Ezen tevékenységekből adódóan, az egyik piacvezető szolgáltatásunk a helyszíni szőnyegtisztítás, amit a jelenlegi leghatékonyabb tisztítási eljárással, mélymosásos eljárással végzünk.

Székhelyünk Budapesten van, de szinte az összes főváros közeli településen dolgozunk, mint például: Budaörs, Törökbálint, Érd, Diósd, Vecsés, Tököl, Taksony, Szigetcsép, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Gyál, Biatorbágy, Dunaharaszti.


6 éve változatlan árakon

100% Bio tisztítószerekkel

Ajándék extra atkátlanítás

Budapesten ingyenes kiszállással

Közel 20 éves szakmai tapasztalattal

A leghatásosabb tisztítási technikával (Mélymosásos eljárással)Helyszíni bio szőnyegtisztítás Budapesten és Pest megye számos településén, atkátlanítással.

Büszkén mondhatjuk, hogy az indulásunk óta eltelt másfél évtizedben, az egyik meghatározó cég tudtunk lenni a főváros és vonzáskörzetéhez tartozó szegmensben, a szőnyeg illetve bútorkárpit tisztítással kapcsolatos munkáinkat illetően. Szeretnénk, hogy ez a tendencia, a jövőben is sokáig így maradjon, ezért továbbra is mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szolgáltatásainkat igénybe vevő partnereink, a maximális megelégedettséggel legyenek felénk.

Budapesten minden tisztítási szolgáltatásunkat, díjmentes kiszállással kínáljuk, partnereink részére.


Helyszíni szőnyegtisztítás

Cégek, közületek, magánszemélyek részére egyaránt kínáljuk minden szolgáltatásunkat. A hosszú évek során folyamatos innovációra törekedtünk vállalkozásunk életében, hogy mindig a tudásunk maximumát nyújtva, Önöket a legmodernebb felszereléssel, és az éppen aktuális leghatásosabb tisztítási eljárásokkal, hosszú évekre a partnereink között tudhassuk a jövőben is.

Kimagasló minőséggel dolgozunk, mind a szőnyegtisztító gépek és a padlószőnyegek tisztításához használt Bio tisztítószereink tekintetében egyaránt. A helyszínen végzett padlószőnyeg tisztítást kizárólag mélymosásos eljárással végezzük, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.


Ők már minket választottak szőnyegtisztítással és kárpittisztítással kapcsolatban

Szőnyegtisztítással kapcsolatos referenciáink

A szőnyeg illetve kárpittisztításhoz használt tisztítószereink, szinte 100%-os atkátlanító hatásfokkal dolgoznak. Az atkamentesítés fontosságáról, bővebben írunk egy külön menüpontunkban.


Tisztítási szolgáltatásaink:

  • Helyszíni Bio Szőnyegtisztítás
  • Kárpittisztítás
  • Atkamentesítés
  • Ülőgarnitúra tisztítás
  • Kanapé tisztítás
  • Fotelek és ágyak tisztítása

Gyakori kérdések szőnyegtisztítással kapcsolatban…

Mélymosással történő szőnyegtisztítás után, mennyi a száradási idő?

Maximum 24 óra a száradási idő, ez nagy részben függ a padlószőnyeg szennyezettségétől.

Mit jelent, szőnyegtisztítás esetében, az extra atkamentesítés?

Nagyobb dózisú atkátlanító szerrel végezzük, a szőnyegek tisztítását, mint normál esetben. Ami azt jelenti, hogy a szőnyegtisztítást követő 6 hónapig, jóval kevesebb atka tenyészik majd meg, a tisztított felületben.

A szőnyegtisztításnál használt atkátlanító szerek, károsak az egészségre?

Az atkamentesítésnél, illetve a szőnyegtisztításnál használt tisztítószereink, ártalmatlanok az emberi szervezetre, környezetre egyaránt. Egytől egyig bevizsgált tisztítószerek, emberre, állatra teljesen veszélytelen.

Az ingyenes kiszállás, kizárólag Budapest területére vonatkozik?

Igen, kizárólag Budapest területén díjmentes a kiszállásunk. A fővároson kívüli területekre, kedvező díjszabású üzemanyag felárat számolunk fel, mint például: Budaörs, Törökbálint, Érd, Dunaharaszti, Vecsés, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Taksony.

Padlószőnyegek esetében, mit takar a mélymosásos eljárással történő szőnyegtisztítás?

Az elpusztult poratkák, és ezek ürüléke, a mélymosásos tisztítás által eltávolításra kerül. Jelenleg, ez az egyik leghatásosabb eljárás, a szőnyegtisztítás tekintetében. Nem csak a tisztítandó felületről távolítjuk így el a szennyeződést, hanem egyúttal az egészségre káros poratkákat szinte 100%-ig el is távolítjuk.Padlószőnyegek makulátlan tisztítása, Budapest egész területén és Pest megye számos településén egyaránt: Budaörs, Törökbálint, Gyál, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Szigetcsép, Szigethalom

Mélymosásos eljárás

Közel 20 éve Önökkel

100% Bio Tisztítószerek

6 éve változatlan árakon

Ajándék extra atkátlanítás

Korrekt árak és Szakértelem


Gyakori tapasztalataink a szőnyegtisztítást megrendelő személyeknél:

Sokan csak abban az esetben jutnak el a szőnyegtisztítás megrendeléséig, ha már nagyon szennyezett az adott padlószőnyeg, esetlegesen akár több év szennyeződése van a szőnyegekbe beleivódva. Pedig mennyivel szebb egy lakás, egy nappali, egy hálószoba a tisztán tartott szőnyegeinkkel, kárpitozott bútorainkkal berendezve.

A padlószőnyegek, kanapék, ágyak, székek, nem csak a családunk, barátaink, ismerőseink kényelmét szolgálják, hanem egyben a lakásunk díszei, otthonunk egyik legfontosabb kellékei.


“Ahogy a régi mondás is tartja: Tiszta udvar, rendes ház. Ezt a mondást nyugodtan egy kicsit, módosíthatjuk: Tiszta bútor, rendes házra is. Abszolút helytálló megállapítás, mivel mi, és még sokan mások is szerencsére úgy gondoljuk, hogy mennyivel szívesebben megyünk be egy olyan helyre, ahova megérkezve azt tapasztaljuk, hogy tisztaság van, és szépen kitisztított bútorokon foglalhatunk helyet, tiszta szőnyegeken járkálhatunk. Az embernek a közérzete is sokkal jobb lesz, az egészségmegőrzést már ne is említsük.”


Gondoljunk csak arra, hogy egy lakás nappalijába beérve, szemünk egyből az ott lévő bútorokra fókuszál. Azonnal az ülőalkalmatosságokat vesszük észre, kanapékat, foteleket, és szépen sorba ezután a szőnyegeket, vagy egyéb padlót, szekrényeket.

Mennyivel szívesebben fogadunk úgy vendégeket, hogy tudjuk, a lakásunkban tiszta szőnyegek, ápolt bútorok vannak, és nem kell azon idegeskednünk, hogy mondjuk a család házi kedvence által beszennyezett szőnyegen, még ott van a tavalyi vizelet folt.

Nem beszélve a másik gyakori verzióról, amikor a saját magunk által végzett házi szőnyegtisztítás, sajnos nem a várt eredményt hozta, hanem épp ellenkezőleg sült el, és sikerült olyan foltot tennünk a lakásunk díszére, ami már sajnos kitisztíthatatlan. Ilyenkor sérül az anyag, és a színe is jelentősen elváltozik, ami a nem jól megválasztott szőnyegtisztítószer és a nem megfelelő tisztítási technika következménye.

Értelem szerűen a szőnyegek tisztítása gyakoribb a megrendelőink között is, mivel egy padlószőnyeg sokkal nagyobb használatnak van kitéve, mint mondjuk egy ülőalkalmatosság. Nem elég, hogy a padlószőnyegen, nap mint nap számtalan esetben keresztül sétálunk, de a lábunkkal, vagy zokninkkal a lakásba behozott szennyeződést rajta is hagyjuk.

Egyéb gyakran előforduló esetekről már ne is beszéljünk, amikor a gyermekünk cipővel átgázol a szőnyegen, az utcán hordott cipőjével. Ezáltal a szennyeződés napról-napra gyűlik a padlószőnyegeken, ami egy hasonló ideje meglévő kárpitozott bútort figyelembe véve (Kanapé, Fotel, Heverő, Rekamié, stb.), akár 10-szer nagyon szennyeződési folyamatnak van kitéve. Természetesen a házi kedvenceink (Kutya, Macska, stb.), ezt a szennyeződési folyamatot, könnyedén fel is tudják gyorsítani.

Azon családok, ahol a kutyusokat, cicákat nem sikerült szobatisztaságra nevelni, ott felesleges is ezt a témát boncolgatni, mert tudják hogy ez mivel jár. Sajnos nem egy esettel találkozunk, ahol a házi kedvenc, napjában többször is a szőnyegre piszkít. Természetesen a kisállatok sétáltatását követően a lakásba visszatérve, a tappancsokon behordott szennyeződés, esetleges kórokozó sem kedvez a padlószőnyegeinknek, kárpitozott bútorainknak. Főleg abban az esetben nem, ahol még kisgyermek is van, és a padlószőnyegen, gyakran kúszik – mászik.Nett Szőnyegtisztító és Kárpittisztító

“Mániánk a Tisztaság”


Bio szőnyegtisztítás Budapesten. Nett szőnyeg és kárpittisztító - Mániánk a tisztaság

Szőnyegtisztítási szolgáltatásainkkal kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink, a teljesség igényével:

1. kerület (Vár, Budavár), 2. kerület (Rózsadomb, Pasarét), 3. kerület (Óbuda, Békásmegyer), 4. kerület (Újpest), 5. kerület (Lipótváros, Belváros), 6. kerület (Terézváros), 7. kerület (Erzsébetváros), 8. kerület (Józsefváros), 9. kerület (Ferencváros), 10. kerület (Kőbánya), 11. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), 12. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), 13. kerület (Angyalföld), 14. kerület (Zugló, Rákosfalva), 15. kerület (Rákospalota, Pestújhely), 16. kerület (Rákosszentmihály, Sashalom, Árpádföld, Mátyásföld, Cinkota), 17. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), 18. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), 19. kerület (Kispest), 20. kerület (Pesterzsébet), 21. kerület (Csepel), 22. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), 23. kerület (Soroksár)Kivétel: II/a. rész (Pesthidegkút)

Ezeken a Pest megyei településeken is, napi szinten végzünk helyszíni padlószőnyeg tisztítást:

Budaörs, Érd, Törökbálint, Vecsés, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Szigethalom, Taksony, Szigetcsép, Gyál, Tököl, Biatorbágy, Diósd