Helyszíni szőnyegtisztítás és kárpittisztítás Budapesten, és Pest megye számos településén egyaránt.
Helyszíni szőnyegtisztítás és kárpittisztítás Budapesten, és Pest megye számos településén egyaránt.

Atkamentesítés

Atkamentesítés

Ajándék Extra Atkamentesítés minden tisztítási szolgáltatásunkhoz

A PORATKA

A poratka szabad szemmel nem látható ízeltlábú. Gyakran a poratka ürüléke felelős az álmatlanságért, a fejfájásért, pattanásos vagy a ráncos arcbőrért is! Az atkamentesítés az egyetlen eredményes megoldás! Kutatások igazolják, hogy valójában a házi porban levő atka ürüléke , amely egy erősen irritáló fehérjét tartalmaz, váltja ki az allergizáló reakciót.

Egy ember is bőséges élelemforrása lehet az atkáknak, hát még egy család, hiszen az ember naponta 1-2 gramm hámot veszít a bőréről. Ami irdatlan mennyiségű atkának biztosít élelmet. Egy új matracban négy hónapon belül megtelepszenek. Ezért fontos az atkamentesítés, hogy gondtalan és kellemesebb legyen a pihenés!

A poratka, mint ízeltlábú, igen népes családba tartozik, s legalább negyven közelebbi rokona van. Allergológiai szempontból két atkafélének van jelentősége , a valódi házipor atkának és a lisztatkának. A poratka élettartama meglehetősen rövid: általában 2-3 hónapig él. Viszont folyamatosan gondoskodik a bőséges utánpótlásról. A nőstények 40-50 tojást raknak le, a tojásból kb. 20 nap alatt lesznek kifejlett példányok.Partnereink mondták rólunk:

Több mint 20 éves szakmai tapasztalat

Ingyenes extra atkátlanítás, minden kárpittisztításhoz, és szőnyegtisztításhoz egyaránt.
Szőnyegtisztítás és Kárpittisztítás – Ajándék extra atkátlanítással

Kizárólag Bio tisztítószerek használata

Atkamentesítés Info

Megdöbbentő adat, hogy 1 gramm házipor 15 ezer atkát tartalmazhat. Az atka elsősorban a matracokban, a kárpitban és a szőnyegben található meg. Tápanyagforrása az emberi hámszövet, a köröm, a szőr, de ugyanúgy kedveli az állati szőröket és tollakat is. Sőt, az atka táplálkozásához (emésztéséhez) szükségesek apró, mikroszkopikus méretű gombák , melyek szintén okozhatják a problémát.

Természetesen van összefüggés a tisztaság és az atkák mennyisége között, és biztos, hogy Ön is mindent megtesz annak érdekében, hogy alaposan kiporszívózzon. Azonban, hagyományos porszívózásnál az atkák, ürülékük, és a szintén mikroszkopikus gombák 60-70 százaléka bennmarad a szőnyegben, kárpitban, ezen felül a porszívó munka közben ezeket az allergéneket újra szétfújja a helyiség levegőjében , a rácsos szerkezetű szűrőinek és porzsákjának köszönhetően.

Alapos porszívózással vagy kémiai kezeléssel megszüntethető a probléma? Ahogy azt már korábban is írtuk, az allergiát, asztmát és nem mellékesen a zárt helyiségben kialakult kellemetlen szagot elsősorban az atka széklete okozza, amely láthatatlan apró szemcséjű porként száll a helyiségek levegőjében, és a rácsos szerkezetű szűrők nem fogják meg. Nem elég tehát az atkákat eltávolítani, hanem a székletet is el kell távolítani…Ők már minket választottak szőnyegtisztítással és kárpittisztítással kapcsolatban

Ők már minket választottak szőnyegtisztítással és kárpittisztítással kapcsolatosan. Amennyiben Önnek is fontos a minőség, akkor a legjobb helyen jár. Nett Szőnyeg és Kárpittisztító

Mániánk a Tisztaság!

Házipor vagy házipor-atka?

A köznyelvben házipor-allergiának hívott betegség okozója valójában nem a házipor, de még nem is a háziporatka, hanem annak mikroszkopikus méretűre feltöredezett, így a levegőben szálló beszáradt széklete. A portatka ürülék az, amit belélegezve, megérintve a jellegzetes allergiás tüneteket kiváltja. A lakáson belüli allergének közül a házipor-atka okoz leggyakrabban légúti allergiát.

Fontos: Az atkamentesítést szőnyegpadlók, valamint kárpitozott bútorok esetében ajánlatos legalább évente egyszer elvégezni. Az allergiás megbetegedésekre hajlamos emberek környezetében, ez félévente ajánlott!


Nett Szőnyegtisztító és Kárpittisztító

Atkairtás Szőnyeg és Kárpittisztítás, poratka mentesítés
Atkátlanítás és kárpittisztítás
Ajándék extra atkamentesítés
Bio szőnyegtisztítás és kárpittisztítás Budapesten és Pest megyében ajándék atkátlanítással.