Helyszíni szőnyegtisztítás és kárpittisztítás Budapesten, és Pest megye számos településén egyaránt.
Helyszíni szőnyegtisztítás és kárpittisztítás Budapesten, és Pest megye számos településén egyaránt.

Szőnyegtisztító

Szőnyegtisztító és Kárpittisztító gépeink műszaki bemutatása:

Textilfelületek és huzatok tisztításához, szőnyegpadlók, fotelek, kanapék, ágyak, ülőgarnitúrák profi minőségben történő szennyeződésmentesítéséhez, atkátlanításához.

Helyszíni padlószőnyeg tisztítás és kárpitozott bútorok tisztítása 2001 óta. Nett Szőnyegtisztító és Kárpittisztító Budapest
Nett Szőnyegtisztító


A Kärcher szőnyegtisztító és kárpittisztító gépei, ideálisak bármely textilfelület mélytisztítására – szőnyegektől az autósülésekig. A robusztus technika, nagy teljesítmény, sok felhasználási lehetőség és sok tartozék jellemzi.


Padlószőnyegek tisztítása, mélymosásos eljárással Budapesten és Pest megyében egyaránt.

Szőnyegtisztító és Kárpittisztítógép (Puzzi 8/1 C)

A Puzzi 8/1 C egy nagy teljesítményű permetextrakciós készülék kisebb felületek tisztításához. Ez a készülék kárpittisztításhoz vagy szőnyegfelületeken folteltávolításra alkalmas. Tisztítás után csekély nedvesség marad vissza, ezáltal a felület rövid időn belül újra járható.


Helyszíni szőnyegtisztítás, mély tisztításos eljárással, a maximális eredmény érdekében. Nett Szőnyeg és Kárpittisztító

Szőnyegtisztító és Kárpittisztítógép (Puzzi 10/1)

– Optimálisan alkalmazható a mindennapokban
– Kivehető szennyezett víz tartály
– Nagyfokú kényelem


Helyszíni szőnyegtisztítás és kárpittisztítás Budapesten ingyenes kiszállással, de dolgozunk számos Pest megyei településen egyaránt.

Szőnyegtisztító és Kárpittisztítógép (Puzzi 30/4)

– Kivehető szennyezett víz tartály
– Extrém halk
– Nagy felületekhez
– Nagy tartálytartalom.
– Jó felszívási képesség
– Nagy tisztítási teljesítmény
– Állíthat magasságú fogantyú
– Dugalj PW 30 -hoz


Cégünk több mint 15 éves fennállása óta kizárólag  a  Kärcher Puzzi termékcsalád éppen aktuális prémiumkategóriás gépeit használja a szőnyegtisztító illetve kárpittisztító munkálataihoz.

A számtalan pozitív visszajelzés megerősített minket abban a tudatban, hogy a kezdetek kezdetén jó utat választottunk, amikor ezen takarítógépeket gyártó cég mellett tettük le a voksunkat, és ezáltal varázsolhattuk szebbé az Önök bútorait, szőnyegeit.


Gyakori kérdések szőnyegtisztítással kapcsolatban

Mélymosással történő szőnyegtisztítás után, mennyi a száradási idő?

Maximum 24 óra a száradási idő, ez nagyrészben függ a padlószőnyeg szennyezettségétől.

Mit jelent, szőnyegtisztítás esetében, az extra atkamentesítés?

Nagyobb dózisú atkátlanító szerrel végezzük, a szőnyegek tisztítását, mint normál esetben. Ami azt jelenti, hogy a szőnyegtisztítást követő 6 hónapig, jóval kevesebb atka tenyészik majd meg, a tisztított felületben.

A szőnyegtisztításnál használt atkátlanító szerek, károsak az egészségre?

Az atkamentesítésnél, illetve a szőnyegtisztításnál használt tisztítószereink, ártalmatlanok az emberi szervezetre, környezetre egyaránt. Egytől egyig bevizsgált tisztítószerek, emberre, állatra teljesen veszélytelen.

Az ingyenes kiszállás, kizárólag Budapest területére vonatkozik?

Igen, kizárólag Budapest területén díjmentes a kiszállásunk. A fővároson kívüli területekre, kedvező díjszabású üzemanyag felárat számolunk fel.

Padlószőnyegek esetében, mit takar a mélymosásos eljárással történő szőnyegtisztítás?

Az elpusztult poratkák, és ezek ürüléke, a mélymosásos tisztítás által eltávolításra kerül. Jelenleg, ez az egyik leghatásosabb eljárás, a szőnyegtisztítás tekintetében. Nem csak a tisztítandó felületről távolítjuk így el a szennyeződést, hanem egyúttal az egészségre káros poratkákat szinte 100%-ig el is távolítjuk.


Szőnyegtisztítás árak

Szőnyegtisztítás megrendelése


Helyszíni szőnyegtisztítással kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink Budapesten, a teljesség igényével:

I. kerület (Vár, Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Rákosszentmihály, Sashalom, Árpádföld, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)

Kivétel: II/a. rész (Pesthidegkút)