Helyszíni szőnyegtisztítás és kárpittisztítás Budapesten, és Pest megye számos településén egyaránt.
Helyszíni szőnyegtisztítás és kárpittisztítás Budapesten, és Pest megye számos településén egyaránt.

Kárpittisztítás infó

Kárpittisztítással kapcsolatos információk

Azért azt ne feledjük, hogy az otthonunk kárpitozott bútorait: foteleket, franciaágyakat, kanapékat, székeket, stb. ne csak azért tisztíttassuk ki, mert már nagyon szennyezettek.
Nem győzzük hangsúlyozni mennyire fontos a kárpittisztítás pollenallergiára hajlamos emberek környezetében évente, de inkább félévente elvégezni, de ezzel már foglalkoztunk az atkamentesítés menüben hosszadalmasan, és a kárpittisztítás főmenüben is boncolgattuk a témát, most egy kicsit más oldalról is megközelítjük a dolgokat.

Cégünk gyakori tapasztalata a kárpittisztítást megrendelő személyeknél…

Sokan csak abban az esetben rendelnek kárpittisztítást vagy szőnyegtisztítást, amikor már nagyon szennyezett az adott kárpitozott bútor, esetlegesen akár több év szennyeződése van a fotelekbe, ágyakba, kanapékba, székekbe beleivódva. Pedig mennyivel szebb egy lakás, egy nappali, egy hálószoba a tisztán tartott kárpitozott bútorainkkal berendezve. A kanapék, ágyak, székek, nem csak a családunk, barátaink, ismerőseink kényelmét szolgálják, hanem egyben a lakásunk díszei, otthonunk egyik legfontosabb kellékei.

Ahogy a régi mondás is tartja: Tiszta udvar, rendes ház. Ezt a mondást nyugodtan egy kicsit, módosíthatjuk: Tiszta bútor, rendes házra is. Abszolút helytálló megállapítás, úgy gondoljuk, mert mennyivel szívesebben megyünk egy olyan helyre, ahova bemenve azt tapasztaljuk, hogy tisztaság van, és szépen kitisztított bútorokon foglalhatunk helyet. Az embernek a közérzete is sokkal jobb lesz, az egészségmegőrzést már ne is említsük.
 
Gondoljunk csak arra, hogy egy lakás nappalijába beérve, szemünk egyből az ott lévő bútorokra fókuszál. Azonnal az ülőalkalmatosságokat vesszük észre, kanapékat, foteleket, és szépen sorba ezután a szőnyegeket, vagy egyéb padlót, szekrényeket. Mennyivel szívesebben fogadunk úgy vendégeket, hogy tudjuk, a lakásunkban tiszta, ápolt bútorok vannak, és nem kell azon idegeskednünk, hogy a gyerek által összekent kanapén még ott van a tavaly előtti nutella folt, vagy az általunk végzett házi kárpittisztítás, sajnos nem a várt eredményt hozta, hanem épp ellenkezőleg sült el, és sikerült olyan foltot tennünk a lakásunk díszére, ami már sajnos kitisztíthatatlan, mert az anyag színe is változott, a nem jól megválasztott kárpittisztítószer miatt.

Helyszíni szőnyeg és kárpittisztítás Budapesten és Pest megye számos településén: Budaörs, Törökbálint, Diósd, Érd, Szigetcsép, Taksony, Dunaharaszti


Bár már említettük, hogy cégünk a kárpittisztítást mélymosásos eljárással végzi, amely a tisztítást végeredményét tekintve, jelenleg a leghatékonyabb eljárás:

Nem egy helyen voltunk, ahol akár a 10 éves kort is meghaladta, a tisztításra váró kárpitozott bútor darab, amely a lakásba kerülve szakszerűen kitisztítva még soha nem volt! Sajnos ez nagyon gyakori jelenség. Mi is tudjuk, hogy a mai világban nem mindenki engedheti meg magának, a kárpitozott bútorai tisztítását, de ha legalább 1-2 évente egyszer szakember segítségét kérné, hosszú távon biztos megtérülne, mert adott bútordarab sokkal később kerülne leselejtezésre, mint amit soha nem, vagy akár csak jó pár évenként tisztítanak.


Van még egy nagyon gyakori rizikó faktor a kárpittisztítás esetében, amely nem más, mint amikor saját magunk kísérletezünk a bútoraink kárpitozott felületeinek tisztításával, olyan tisztítószerekkel, ami adott esetben több kárt okoz, mint hasznot, és ez sajnos nem vicc!


És itt jön képbe az a lehetőség, hogy akkor gyorsan hívjunk egy kárpittisztításra szakosodott céget, amikor már az általunk használt tisztítószer, esetlegesen nem használt:

Na igen ám, de ez a jobbik eset, amikor csak simán nem használt az általunk házilag megválasztott kárpittisztításra használt csodaszer. Gyakran sajnos, nem csak a foltot nem szedi ki maradéktalanul, a saját magunk által választott kárpittisztítószerűnk, hanem olyan folt marad a kárpitozott bútorokban, amely sajnos a legmodernebb eljárással végzett kárpittisztítás esetében sem lehet már helyre hozni.

Ezért a kárpitozott bútorok tisztítását, hosszú távon mindenképpen kifizetődőbb, ha szakemberre bízza. Higgye el, az itt fent leírt sorok, a kárpittisztítás területén szerzett több mint 10 éves tapasztalatunkra támaszkodik. A hátunk mögött több ezernyi sikeresen kitisztított kárpitozott bútorral, több száz elégedett és boldog megrendelővel, és 90%-nál magasabb cégünket másodszor is megrendelő, visszatérő kuncsafttal a hátunk mögött mondhatjuk, hogy cégünk az egyik piacvezető a Budapest és környéki kárpittisztítással foglalkozó cégek tekintetében.

Nett Szőnyegtisztító és Kárpittisztító – Mániánk a tisztaság!


Áraink

Kapcsolatfelvétel 


Kérdése van? Hívjon minket a hét minden napján kárpittisztítással, szőnyegtisztítással, atkamentesítéssel kapcsolatban!

Profi kárpittisztítás Budapesten és Pest megyében, bio tisztítószerekkel, és ajándék extra atkátlanítással.
Kárpittisztítás és Szőnyegtisztítás Budapesten és Pest megyében, 2001 óta – Nett Szőnyeg és Kárpittisztító

Kárpittisztítás szolgáltatásainkkal kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink Budapesten, a teljesség igényével:

I. kerület (Vár, Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Rákosszentmihály, Sashalom, Árpádföld, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)

Kivétel: II/a. rész (Pesthidegkút)

Kárpittisztítással kapcsolatos kiszállási területeink, Pest megyében (Minimális kiszállási díj):

Szigetszentmiklós, Szigethalom, Diósd, Érd, Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Dunaharaszti, Taksony, Szigetcsép, Vecsés , Gyál, Dunakeszi