Szőnyegtisztító

Nett Szőnyeg és Kárpittisztító – Mániánk a tisztaság

Szőnyegtisztító és Kárpittisztító gépeink műszaki bemutatása:

Textilfelületek és huzatok tisztításához, szőnyegpadlók, fotelek, kanapék, ágyak, ülőgarnitúrák profi minőségben történő szennyeződésmentesítéséhez, atkátlanításához.

Szőnyegtisztító, szőnyegtisztítás
A Kärcher szőnyegtisztító és kárpittisztító gépei, ideálisak bármely textilfelület mélytisztítására – szőnyegektől az autósülésekig. A robusztus technika, nagy teljesítmény, sok felhasználási lehetőség és sok tartozék jellemzi.


Szőnyegtisztító, szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztító és Kárpittisztítógép (Puzzi 8/1 C)

A Puzzi 8/1 C egy nagy teljesítményű permetextrakciós készülék kisebb felületek tisztításához. Ez a készülék kárpittisztításhoz vagy szőnyegfelületeken folteltávolításra alkalmas. Tisztítás után csekély nedvesség marad vissza, ezáltal a felület rövid időn belül újra járható.

 

 

 

 


Szőnyegtisztító, szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztító és Kárpittisztítógép (Puzzi 10/1)

– Optimálisan alkalmazható a mindennapokban
– Kivehető szennyezettvíz tartály
– Nagyfokú kényelem

 

 

 

 

 


Szőnyegtisztító, szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztító és Kárpittisztítógép (Puzzi 30/4)

– Kivehető szennyezett víz tartály
– Extrém halk
– Nagy felületekhez
– Nagy tartálytartalom.
– Jó felszívási képesség
– Nagy tisztítási teljesítmény
– Állíthat magasságú fogantyú
– Dugalj PW 30 -hoz

 

 


Cégünk több mint 10 éves fennállása óta kizárólag  a  Kärcher Puzzi termékcsalád éppen aktuális prémiumkategóriás gépeit használja a szőnyegtisztító illetve kárpittisztító munkálataihoz.

A számtalan pozitív visszajelzés megerősített minket abban a tudatban, hogy a kezdetek kezdetén jó utat választottunk, amikor ezen takarítógépeket gyártó cég mellett tettük le a voksunkat, és ezáltal varázsolhattuk szebbé az Önök bútorait, szőnyegeit.

Gyakori kérdések szőnyegtisztítással kapcsolatban…

Mélymosással történő szőnyegtisztítás után, mennyi a száradási idő?

Maximum 24 óra a száradási idő, ez nagyrészben függ a padlószőnyeg szennyezettségétől.

Mit jelent, szőnyegtisztítás esetében, az extra atkamentesítés?

Nagyobb dózisú atkátlanító szerrel végezzük, a szőnyegek tisztítását, mint normál esetben. Ami azt jelenti, hogy a szőnyegtisztítást követő 6 hónapig, jóval kevesebb atka tenyészik majd meg, a tisztított felületben.

A szőnyegtisztításnál használt atkátlanító szerek, károsak az egészségre?

Az atkamentesítésnél, illetve a szőnyegtisztításnál használt tisztítószereink, ártalmatlanok az emberi szervezetre, környezetre egyaránt. Egytől egyig bevizsgált tisztítószerek, emberre, állatra teljesen veszélytelen.

Az ingyenes kiszállás, kizárólag Budapest területére vonatkozik?

Igen, kizárólag Budapest területén díjmentes a kiszállásunk. A fővároson kívüli területekre, kedvező díjszabású üzemanyag felárat számolunk fel.

Padlószőnyegek esetében, mit takar a mélymosásos eljárással történő szőnyegtisztítás?

Az elpusztult poratkák, és ezek ürüléke, a mélymosásos tisztítás által eltávolításra kerül. Jelenleg, ez az egyik leghatásosabb eljárás, a szőnyegtisztítás tekintetében. Nem csak a tisztítandó felületről távolítjuk így el a szennyeződést, hanem egyúttal az egészségre káros poratkákat szinte 100%-ig el is távolítjuk.


Szőnyeg-és Kárpittisztítással kapcsolatos áraink (Kattintson)

Szőnyegtisztítás vagy Kárpittisztítás megrendelése (Kattintson)


Szőnyegtisztítás szolgáltatásainkkal kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink, a teljesség igényével:

I. kerület (Vár, Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Rákosszentmihály, Sashalom, Árpádföld, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)

Kivétel: II/a. rész (Pesthidegkút)