Szőnyegtisztítás leírása

Nett Szőnyeg és Kárpittisztító – Mániánk a tisztaság

CÉGÜNK KIZÁRÓLAG MINŐSÉGI SZŐNYEGTISZTÍTÓ ÉS KÁRPITTISZTÍTÓ GÉPEKKEL DOLGOZIK

Szőnyeg és kárpittisztítás, atkamentesítés BudapestenVállalkozásunk egyik kiemelt szolgáltatása a helyszíni szőnyegtisztítás. Székhelyünk Budapesten van, de dolgozunk szinte az összes főváros környéki településen is. 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a padlószőnyegek tisztításával és egyben atkátlanításával kapcsolatosan.

Kimagasló minőséggel dolgozunk, mind a szőnyegtisztítógépeink és a padlószőnyegek tisztításához használt bio tisztítószereink tekintetében is egyaránt. A padlószőnyegeket illetve a kárpitozott bútorokat kizárólag mélymosássos eljárással tisztítjuk, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében.

Szőnyeg és kárpittisztítást vállalunk Budapest egész területén, díjmentes kiszállással.Helyszíni szőnyegtisztítást egész Budapesten, és több főváros környéki településen vállalunk. A helyszíni szőnyegtisztításnál, és minden egyéb szolgáltatásunknál Budapest területén díjmentes a kiszállásunk.

Cégek, közületek, de akár magánszemélyek részére is vállalunk szerződéses alapú szőnyegtisztítási munkálatokat, ami természetesen további árengedményt von maga után, a szerződésben foglalt tisztítási munkálatok gyakoriságától, és mennyiségétől függően.

 

Helyszíni szolgáltatásaink: szőnyegtisztítás, kárpittisztítás, ablaktisztítás, piperetakarítás, atkairtás, ülőgarnitúra tisztítás, fotelek és ágyak tisztítása, kanapék és heverők tisztítása. Budapesten belül minden szolgáltatásunk, díjmentes kiszállással történik!

Gyakori kérdések szőnyegtisztítással kapcsolatban…

Mélymosással történő szőnyegtisztítás után, mennyi a száradási idő?

Maximum 24 óra a száradási idő, ez nagyrészben függ a padlószőnyeg szennyezettségétől.

Mit jelent, szőnyegtisztítás esetében, az extra atkamentesítés?

Nagyobb dózisú atkátlanító szerrel végezzük, a szőnyegek tisztítását, mint normál esetben. Ami azt jelenti, hogy a szőnyegtisztítást követő 6 hónapig, jóval kevesebb atka tenyészik majd meg, a tisztított felületben.

A szőnyegtisztításnál használt atkátlanító szerek, károsak az egészségre?

Az atkamentesítésnél, illetve a szőnyegtisztításnál használt tisztítószereink, ártalmatlanok az emberi szervezetre, környezetre egyaránt. Egytől egyig bevizsgált tisztítószerek, emberre, állatra teljesen veszélytelen.

Az ingyenes kiszállás, kizárólag Budapest területére vonatkozik?

Igen, kizárólag Budapest területén díjmentes a kiszállásunk. A fővároson kívüli területekre, kedvező díjszabású üzemanyag felárat számolunk fel.

Padlószőnyegek esetében, mit takar a mélymosásos eljárással történő szőnyegtisztítás?

Az elpusztult poratkák, és ezek ürüléke, a mélymosásos tisztítás által eltávolításra kerül. Jelenleg, ez az egyik leghatásosabb eljárás, a szőnyegtisztítás tekintetében. Nem csak a tisztítandó felületről távolítjuk így el a szennyeződést, hanem egyúttal az egészségre káros poratkákat szinte 100%-ig el is távolítjuk.


Szőnyeg-és Kárpittisztítással kapcsolatos áraink (Kattintson)

Szőnyegtisztítás vagy Kárpittisztítás megrendelése (Kattintson)


Szőnyegtisztítás szolgáltatásainkkal kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink, a teljesség igényével:

I. kerület (Vár, Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Rákosszentmihály, Sashalom, Árpádföld, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)

Kivétel: II/a. rész (Pesthidegkút)