Kárpittisztítás leírása

Nett Szőnyeg és Kárpittisztító – Mániánk a tisztaság!

CÉGÜNK KIZÁRÓLAG Kärcher MÁRKÁJÚ

SZŐNYEGTISZTÍTÓ ÉS KÁRPITTISZTÍTÓ GÉPEKKEL DOLGOZIK

“A Kärcher a világ legnagyobb tisztítóberendezéseket előállító cége, egyben fogalom a tisztítástechnikában, megbízhatóságával és hatásosságával.

Cégünk 2001 óta foglalkozik kárpittisztítással, és mindig a legmagasabb minőséggel dolgoztunk, mind a kárpittisztításhoz használt gépek, és tisztítószerek tekintetében is egyaránt. Kedvező áraink mellé, kimagasló szaktudást kínálunk, ezt indulásunk óta alapkoncepciónknak tekintjük.”

Kárpittisztítással kapcsolatos szolgáltatásaink vállalási területei:

– Helyszíni kárpittisztítást Budapest összes kerületében végzünk, és dolgozunk szinte az összes Pest környéki településen is. Legyen szó ülőgarnitúra tisztításáról, fotel kárpit, kanapé, ágykárpit, kárpitozott szék vagy autó kárpit tisztításáról, hívjon minket bizalommal! Szakembereink több évtizedes tapasztalata a kárpitozott bútorok tisztításában, garantáltan az Önök hasznára lesz.


Szőnyeg-és Kárpittisztítással kapcsolatos áraink

Szőnyegtisztítás vagy Kárpittisztítás megrendeléseKorrekt árak √

Mélymosásos eljárás √

6 éve változatlan árakon √

Több mint 15 éve Önökkel √

Maximális tisztítási hatásfok √


Mire érdemes különösen odafigyelni Kárpittisztítással kapcsolatosan?

– Fontos kihangsúlyoznunk, hogy rengeteg olyan helyre hívnak minket kárpittisztítással kapcsolatosan, ahol a megfelelő szakértelem nélküli tisztítás eredményeképpen nagyobb lett a szennyeződés, mint amit eredetileg tisztítani kellet volna, amit elsősorban a rosszul megválasztott tisztítószer, és a megfelelő tisztítási technika hiánya okozott.

– Ezáltal sajnos a szennyeződés eltávolítása, a megrendelőnek további plusz kiadást fog jelenteni, a sok velejáró kellemetlenséggel együtt. Amennyiben szereti a bútorait, és nem szeretné, hogy azon maradandó foltok, sérülések maradjanak, inkább bízza szakemberre a tisztítást.

– Így nem csak jelentős összeget takaríthat meg, de megkíméli magát a sok felesleges bosszankodástól, amit egy rosszul megválasztott kárpittisztítási módszer, és annak sajnálatos velejárói okozhatnak.

Egyéb fontos információk kárpitozott bútorok tisztításával kapcsolatban:

– Cégek, közületek, de akár magánszemélyek részére is vállalunk szerződéses alapú kárpit tisztítási munkálatokat, ami természetesen további árengedményt von maga után, a szerződésben foglalt tisztítási munkálatok gyakoriságától függően.

– Kárpittisztítással kapcsolatos munkáinkat kizárólag saját kezűleg végezzük, kárpittisztítógép bérlésére, kölcsönzésére cégünknél nincsen mód. A főváros egész területén díjmentes kiszállással dolgozunk minden szolgáltatásunk tekintetében.

– Legyen szó kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, ablaktisztítás, pipere takarítás vagy atkamentesítési munkálatokról, szaktudásunkkal maximálisan az Önök hasznára leszünk. A kárpittisztításhoz használt tisztítószereink, szinte 100%-os atkátlanító hatásfokkal dolgoznak. Az atkamentesítés fontosságáról, bővebben írunk egy külön menüpontunkban…


Helyszíni szőnyeg és kárpittisztítás Budapesten és vonzáskörzetében. Kanapék, ülőgarnitúrák, padlószőnyegek profi szintű tisztítása


Gyakori kérdések kárpittisztítással kapcsolatban…

Mennyi a száradási idő, a kárpitozott bútorok tisztítása esetében? (Ülőgarnitúra, Fotel, Franciaágy, Kanapé, stb…)

Általában 8-12 óra a száradási idő, ez nagyrészben a kárpitozott bútor szennyezettségétől függ.

Mit jelent, kárpittisztítás esetében, az extra atkamentesítés?

Nagyobb dózisú atkátlanító szerrel végezzük, a kárpitozott bútorok tisztítását, mint normál esetben. Ami azt jelenti, hogy a kárpittisztítást követő 6 hónapig, jóval kevesebb atka tenyészik majd meg, a tisztított felületben.

A kárpittisztításnál használt atkátlanító szerek, károsak az egészségre?

Az atkamentesítésnél, illetve a kárpittisztításnál használt tisztítószereink, ártalmatlanok az emberi szervezetre, környezetre egyaránt. Egytől egyig bevizsgált tisztítószerek, emberre, állatra teljesen veszélytelen.

Az ingyenes kiszállás, kizárólag Budapest területére vonatkozik?

Igen, kizárólag Budapest területén díjmentes a kiszállásunk. A fővároson kívüli területekre, kedvező díjszabású üzemanyag felárat számolunk fel.

A Kárpitozott bútorok esetében, mit takar a mélymosásos eljárással történő kárpittisztítás?

Az elpusztult poratkák, és ezek ürüléke, a mélymosásos tisztítás által eltávolításra kerül. Jelenleg, ez az egyik leghatásosabb eljárás, a kárpittisztítás tekintetében. Nem csak a tisztítandó felületről távolítjuk így el a szennyeződést, hanem egyúttal az egészségre káros poratkákat szinte 100%-ig el is távolítjuk.


Szőnyeg-és Kárpittisztítással kapcsolatos áraink

Szőnyegtisztítás vagy Kárpittisztítás megrendelése


Nett Szőnyeg és Kárpittisztító

“Mániánk a tisztaság”


 

 

Ülőgarnitúrák, fotelek, kanapék, ágyak, profi kárpit tisztítása Budapesten és számos Pest megyei településen egyaránt: Budaörs, Törökbálint, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Szigetcsép


Kárpittisztítási szolgáltatásainkkal kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink, a teljesség igényével:

I. kerület (Vár, Budavár), II. kerület (Rózsadomb, Pasarét), III. kerület (Óbuda, Békásmegyer), IV. kerület (Újpest), V. kerület (Lipótváros, Belváros), VI. kerület (Terézváros), VII. kerület (Erzsébetváros), VIII. kerület (Józsefváros), IX. kerület (Ferencváros), X. kerület (Kőbánya), XI. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), XII. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), XIII. kerület (Angyalföld), XIV. kerület (Zugló, Rákosfalva), XV. kerület (Rákospalota, Pestújhely), XVI. kerület (Rákosszentmihály, Sashalom, Árpádföld, Mátyásföld, Cinkota), XVII. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), XIX. kerület (Kispest), XX. kerület (Pesterzsébet), XXI. kerület (Csepel), XXII. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), XXIII. kerület (Soroksár)

Kivétel: II/a. rész (Pesthidegkút)