Helyszíni szőnyegtisztítás és kárpittisztítás Budapesten, és Pest megye számos településén egyaránt.
Helyszíni szőnyegtisztítás és kárpittisztítás Budapesten, és Pest megye számos településén egyaránt.

Fontos Tájékoztatás

Cégünk a jelenleg kialakult járványügyi helyzetben is vállal helyszíni szőnyeg illetve kárpittisztítást, az alábbi szabályok betartásával:

  • Amíg a járvány tart Magyarországon, kizárólag a cégtulajdonos végez minden tisztítást, és a tisztítás helyszínére is egyedül megy ki.
  • Védőfelszereléseket használunk jelen pillanatban, ami ahhoz kell, hogy a munkát biztonságosan el tudjuk végezni.
  • Ilyen védőfelszerelés a szájmaszk, a gumikesztyű, és a lábzsák.
  • Velünk a helyszínen abszolút nem kell érintkezni, jelen helyzetben az üdvözlő kézfogást is mellőzzük, mert ez is nagyon fontos.
  • Elég ha az előre megbeszélt összeget kikészítik vagy akár a munkavégzéskor elutalják számlaszámunkra, tehát semmiféle fizikai kontaktust nem kell létesíteni.
  • Nagyon fontos megemlíteni, hogy járványok idején kiemelt jelentőségű a szőnyegeink és kárpitozott bútoraink tisztítása, mert az általunk használt tisztítószerek, nem csak 100%-os atkátlanító hatással rendelkeznek, de nagyon magas fertőtlenítő hatással bírnak, ami a jelenleg kialakult járványban óriási jelentőségű.


Ők már minket választottak

Ők már minket választottak

Ők már minket választottak szőnyegtisztítással és kárpittisztítással kapcsolatban

Kizárólag 100% Bio tisztítószerekkel dolgozunk

Ajándék extra Atkátlanítás minden tisztításhoz

Hiszünk benne, hogy egy egyszerűnek tűnő szolgáltatás is lehet sokkal jelentőségteljesebb, mint azt elsőre gondolnák az emberek. Pontosan ezért dolgozunk 100% Bio és Prémium kategóriás tisztítószerekkel, mert számunkra a munka magas minősége mellett, az Önök egészsége is kiemelten fontos. Amennyiben szőnyegtisztításra vagy kárpittisztításra van szüksége, keressen minket bizalommal!

Maximális tisztítási hatékonyság

Több mint 20 éve ÖnökkelBio szőnyegtisztítás és kárpittisztítás Budapesten és Pest megyében ajándék atkátlanítással.