Szolgáltatásaink

Nett Szőnyeg és Kárpittisztító – Mániánk a tisztítás!

Helyszíni szolgáltatásaink:

– Kárpittisztítás (Budapesten és vonzáskörzetében)

– Szőnyegtisztítás (Budapesten és vonzáskörzetében)

– Kanapé és fotel tisztítás (Budapesten és vonzáskörzetében)

– Ülőgarnitúra tisztítás (Budapesten és vonzáskörzetében)

– Atkamentesítés (Budapesten és vonzáskörzetében)

“A helyszínen végzett kárpittisztítási illetve szőnyegtisztítási szolgáltatásaink megrendelésének esetében, nem csak gyönyörűen kitisztítjuk az Ön kedvenc bútordarabjait, hanem egyúttal magas fokú atkamentesítést is végzünk egyben, ami a pollenallergiára hajlamos emberek esetében óriási segítséget és könnyebbséget jelent, a szervezet számára amúgy is megterhelő pollenszezon kezdetével…”

kárpittisztítás, kanapé tisztítás, szőnyegtisztítás

– Mind a kárpittisztítással illetve szőnyegtisztítással kapcsolatos munkáinkat egyaránt, mélymosásos tisztítási eljárással végezzük, mert így tudunk a legnagyobb hatásfokkal fellépni a foltok, illetve a kárpitozott bútorokban, padlószőnyegekben megbúvó atkák ellen.

– A helyszíni szőnyeg-illetve kárpittisztítási szolgáltatásainkkal kapcsolatos megrendelésüket érdemes az Önöknek megfelelő nap előtt, 48-72 órával jelezni cégünk részére.

– Előfordulhatnak kiemelt időszakok, mint például az ünnepek közeledte, vagy a pollenszezon kezdete, amikor jelentősen megnő a megrendeléseink száma, így ebben az időszakban ha lehetséges, minimum 3 nappal a tisztítás előtt jelezzék cégünk fele a szőnyeg illetve kárpittisztítással kapcsolatos kérelmüket, a sikeres megrendelés érdekében. Köszönjük megértésüket!

kanapé tisztítás, atkamentesítés
 – A kárpit illetve szőnyegtisztításhoz használt tisztítószereink, abszolút prémium kategóriás termékek, egytől egyig bevizsgáltak, emberre, állatra és környezetre egyaránt teljesen ártalmatlanok.

– Ez úgyszintén igaz a kárpitozott bútorok és padlószőnyegek tisztításánál használt atkátlanító szereinkre is, melyek szintén csúcsminőséget képviselnek a piacon, és úgyszintén emberre, állatra, környezetre teljes mértékig veszélytelenek.

– Cégek, közületek, de akár magánszemélyek részére is vállalunk szerződéses alapú pipere takarítást, valamint szőnyegpadló, ablak és kárpittisztítási munkálatokat, ami természetesen további árengedményt von maga után, a szerződésben foglalt tisztítási munkálatok gyakoriságától, és mennyiségétől függően.

– A helyszíni szőnyeg-illetve kárpittisztítási szolgáltatásainkat egész Budapesten vállaljuk, és szinte az összes főváros környéki településen is egyaránt dolgozunk.

 kárpittisztítás, kanapé tisztítás, szőnyegtisztítás, kárpittisztító


Budapesten belül, minden szolgáltatásunk díjtalan kiszállással történik !