Kárpittisztítás

Kárpittisztítás

Nett Szőnyegtisztító és Kárpittisztító

“Mániánk a tisztaság!”

(Heverő – Fotel – Matrac – Ágykárpit – Szék – Ülőgarnitúra – Kanapé – Rekamié)

 

2001 óta foglalkozunk kárpitozott bútorok tisztításával, nyugodtan mondhatjuk hogy a kárpittisztítás cégünk vezető profilja, és egyben védjegye. Budapest egész területén dolgozunk, de napi szinten végzünk helyszíni szőnyegtisztítással illetve kárpittisztítással kapcsolatos feladatokat, számos Pest megyei településen is, mint például: Budaörs, Törökbálint, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Szigetcsép, Dunaharaszti, stb…

Prémium minőséggel dolgozunk, mind a kárpittisztításhoz használt takarítógépek és tisztítószerek tekintetében is egyaránt. Kedvező áraink mellé, kimagasló szaktudást kínálunk, ezt indulásunk óta alapkoncepciónknak tekintjük. A Kärcher a világ legnagyobb tisztítóberendezéseket előállító cége, egyben fogalom a tisztítástechnikában, megbízhatóságával és hatásosságával.”


Kárpittisztítás Budapesten és Pest megye szám településén egyaránt, profi minőségben, immáron több mint 15 éve.


Mi az a 6 legfontosabb érvünk, hogy miért minket válasszon kárpitozott bútorai tisztítására?

– 15 éves szakmai tapasztalat √

– Maximális tisztítási hatékonyság √

– Korrekt árak – Kiváló Ár/Érték arány √

– Budapesten díjmentes kiszállás √

– Kizárólag Bio tisztítószerek használata √

– Ajándék extra atkamentesítés (Pollen Stop) √


Kárpittisztítás árak

Kárpittisztítás megrendelése


Kárpittisztítással kapcsolatos szolgáltatásaink vállalási területei:

Helyszíni kárpittisztítást Budapest összes kerületében végzünk, és dolgozunk szinte az összes Pest környéki településen is, mint például Budaörs, Törökbálint, Diósd, Érd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Taksony, Tököl, Szigetcsép, Dunaharaszti, Vecsés, Gyál, Biatorbágy, stb. Legyen szó ülőgarnitúra tisztításáról, fotel kárpit, kanapé, ágykárpit, kárpitozott szék vagy autó kárpit tisztításáról, hívjon minket bizalommal!


“Szakembereink több évtizedes tapasztalata a kárpitozott bútorok tisztítását illetően, garantáltan az Önök hasznára lesz.”


Mire érdemes különösen odafigyelni Kárpittisztítással kapcsolatosan?

– Fontos kihangsúlyoznunk, hogy számos olyan helyszínre hívnak minket kárpitozott bútorok tisztításával kapcsolatosan, ahol a megfelelő szakértelem nélküli tisztítás eredményeképpen nagyobb lett a szennyeződés, mint amit eredetileg tisztítani kellet volna, amit elsősorban a rosszul megválasztott tisztítószer, és a megfelelő tisztítási technika hiánya okozott.

– Ezáltal sajnos a szennyeződés eltávolítása, a megrendelőnek további plusz kiadást fog jelenteni, mintha ezt már az elején szakemberre bízta volna. Amennyiben szereti kárpitozott bútorait, lakása díszeit, és nem szeretné, hogy azokon maradandó foltok, sérülések maradjanak, inkább bízza szakemberre a tisztítást.

– Így nem csak jelentős összeget takaríthat meg, de megkíméli magát a sok felesleges bosszankodástól, amit egy rosszul megválasztott kárpittisztítási módszer, és annak sajnálatos velejárói okozhatnak.


Szőnyeg és Kárpittisztító cégünk központja Budapesten van, de dolgozunk számos Pest megyei településen is egyaránt, napi szinten.


Egyéb fontos információk, kárpittisztítási szolgáltatásunkat megrendelő partnereink részére:

– Cégek, közületek, de akár magánszemélyek részére is vállalunk szerződéses alapú kárpit tisztítási munkálatokat, ami természetesen további árengedményt von maga után, a szerződésben foglalt tisztítási munkálatok gyakoriságától függően.

– Kárpittisztítással kapcsolatos munkáinkat kizárólag saját kezűleg végezzük, kárpittisztítógép bérlésére, kölcsönzésére cégünknél nincsen mód. A főváros egész területén díjmentes kiszállással dolgozunk minden szolgáltatásunk tekintetében.

– Legyen szó kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, ablaktisztítás, pipere takarítás vagy atkamentesítési munkálatokról, szaktudásunkkal maximálisan az Önök hasznára leszünk. A kárpittisztításhoz használt tisztítószereink, szinte 100%-os atkátlanító hatásfokkal dolgoznak. Az atkamentesítés fontosságáról, bővebben írunk egy külön menüpontunkban…

Gyakori kérdések kárpittisztítással kapcsolatban…

Mennyi a száradási idő, a kárpitozott bútorok tisztítása esetében? (Ülőgarnitúra, Fotel, Franciaágy, Kanapé, stb…)

Általában 8-12 óra a száradási idő, ez nagy részben a kárpitozott bútor szennyezettségétől függ.

Mit jelent, kárpittisztítás esetében, az extra atkamentesítés?

Nagyobb dózisú atkátlanító szerrel végezzük a kárpitozott bútorok tisztítását, mint normál esetben. Ami azt jelenti, hogy a kárpittisztítást követő 6 hónapig, jóval kevesebb atka tenyészik majd meg, a tisztított felületben.

A kárpittisztításnál használt atkátlanító szerek, károsak az egészségre?

Az atkamentesítésnél, illetve a kárpittisztításnál használt tisztítószereink, ártalmatlanok az emberi szervezetre, környezetre egyaránt. Egytől egyig bevizsgált tisztítószerek, emberre, állatra teljesen veszélytelen.

Az ingyenes kiszállás, kizárólag Budapest területére vonatkozik?

Igen, kizárólag Budapest területén díjmentes a kiszállásunk. A fővároson kívüli területekre, kedvező díjszabású üzemanyag felárat számolunk fel, mint például: Budaörs, Törökbálint, Vecsés, Érd, Taksony, Diósd, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Szigetcsép, Gyál, Dunaharaszti.

A Kárpitozott bútorok esetében, mit takar a mélymosásos eljárással történő kárpittisztítás?

Az elpusztult poratkák, és ezek ürüléke, a mélymosásos tisztítás által eltávolításra kerül. Jelenleg, ez az egyik leghatásosabb eljárás, a kárpittisztítás tekintetében. Nem csak a tisztítandó felületről távolítjuk így el a szennyeződést, hanem egyúttal az egészségre káros poratkákat szinte 100%-ig el is távolítjuk.


Ülőgarnitúrák , Kanapék , Ágyak, Fotelek , Székek , Matracok , Heverők kárpitozott felületének magas minőségű tisztítása., egész Budapesten és Pest megye számos településén egyaránt.


Cégünk gyakori tapasztalatai a kárpittisztítást megrendelő személyeknél:

Csak abban az esetben rendelnek kárpittisztítást, ha már nagyon szennyezett az adott kárpitozott bútor, esetlegesen akár több év szennyeződése van a fotelekbe, ágyakba, kanapékba, székekbe beleivódva. Pedig mennyivel szebb egy lakás, egy nappali, egy hálószoba a tisztán tartott kárpitozott bútorainkkal berendezve. A kanapék, ágyak, székek, nem csak a családunk, barátaink, ismerőseink kényelmét szolgálják, hanem egyben a lakásunk díszei, otthonunk egyik legfontosabb kellékei.

Ahogy a régi mondás is tartja: Tiszta udvar, rendes ház. Ezt a mondást akár egy kicsit módosíthatnánk is: Tiszta bútor, rendes házra is. Úgy gondoljuk abszolút helytálló megállapítás így is, mert mennyivel szívesebben megyünk egy olyan helyre, ahova belépve azt tapasztaljuk, hogy tisztaság fogad minket, és szépen kitisztított bútorokon foglalhatunk helyet. Ilyen helyre beérkezvén, az embernek a közérzete is máris sokkal jobb lesz, és akkor a higiéniás, egészségmegőrző (Pl.: Poratka) szempontokat most ne is nézzük.

“Gondoljunk csak arra, hogy egy lakás nappalijába beérvén, szemünk egyből az ott lévő bútorokra, ülőgarnitúrákra, padlószőnyegekre fókuszál. Azonnal az ülőalkalmatosságokat vesszük észre… Mint például a kanapékat, foteleket, és szépen sorba ezután a szőnyegeket, vagy egyéb padlót, szekrényeket.”

Mennyivel szívesebben fogadunk úgy vendégeket, hogy tudjuk, a lakásunkban tiszta, ápolt bútorok vannak, és nem kell azon idegeskednünk, hogy a gyerek által összekent kanapén még ott van a tavaly előtti nutella folt, vagy az általunk végzett házi kárpittisztítás, sajnos nem a várt eredményt hozta, hanem épp ellenkezőleg sült el, és sikerült olyan foltot tennünk a lakásunk díszére, ami már sajnos szinte helyrehozhatatlan, mert az anyag színe is változott, a nem jól megválasztott kárpittisztítószer miatt…


Kárpittisztítás árak

Kárpittisztítás megrendelése


Kárpittisztítás Budapesten és Pest megye számos településén egyaránt. Fotel, kanapé, szék, ülőgarnitúra, heverő, matrac, rekamié magas minőségű tisztítása. Nett Szőnyegtisztító és Kárpittisztító


Nett Kárpittisztító Budapest

“Mániánk a tisztaság”


Kárpittisztítás szolgáltatásainkkal kapcsolatos, díjmentes kiszállási területeink, a teljesség igényével:

1. kerület (Vár, Budavár), 2. kerület (Rózsadomb, Pasarét), 3. kerület (Óbuda, Békásmegyer), 4. kerület (Újpest), 5. kerület (Lipótváros, Belváros), 6. kerület (Terézváros), 7. kerület (Erzsébetváros), 8. kerület (Józsefváros), 9. kerület (Ferencváros), 10. kerület (Kőbánya), 11. kerület (Kelenföld, Albertfalva, Gazdagrét, Sasad), 12. kerület (Hegyvidék, Farkasrét, Svábhegy, Zugliget), 13. kerület (Angyalföld), 14. kerület (Zugló, Rákosfalva), 15. kerület (Rákospalota, Pestújhely), 16. kerület (Rákosszentmihály, Sashalom, Árpádföld, Mátyásföld, Cinkota), 17. kerület (Rákoskeresztúr, Rákosliget, Rákoscsaba, Rákoshegy, Rákoskert), 18. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre), 19. kerület (Kispest), 20. kerület (Pesterzsébet), 21. kerület (Csepel), 22. kerület (Budafok, Budatétény, Nagytétény), 23. kerület (Soroksár)

Kivétel: II/a. rész (Pesthidegkút)

Azon Pest megyei települések listája, ahol szintén napi szinten végzünk kárpittisztítással és szőnyegtisztítással kapcsolatos munkákat:

Budaörs, Törökbálint, Érd, Diósd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Dunavarsány, Szigetcsép, Vecsés, Gyál, Taksony, Dunaharaszti