szőnyegtisztítás, szőnyegtisztítás budapest, szőnyegtisztító, szőnyegtisztító budapest, kárpittisztítás, kárpittisztítás budapest, kárpittisztító, kárpittisztító budapest, kanapé tisztítás, kanapé tisztítás budapest
Szőnyeg és Kárpittisztítás - Budapest - Tel.:06-30 582 4312
Szőnyegtisztítást és kárpittisztítást vállalunk Budapest egész területén, díjmentes kiszállással. A szőnyeg és kárpittisztítási munkáinkat, ajándék atkamentesítéssel végezzük.
Kárpittisztításról röviden...
Cégünk kizárólag minőségi szőnyegtisztító és kárpittisztító gépekkel dolgozik


szőnyegtisztítás, szőnyegtisztítás budapest, szőnyegtisztító, szőnyegtisztító budapest, kárpittisztítás, kárpittisztítás budapest, kárpittisztító, kárpittisztító budapest, kanapé tisztítás, kanapé tisztítás budapestA Kärcher a világ legnagyobb tisztítóberendezéseket elõállító cége, egyben fogalom a tisztítástechnikában, megbízhatóságával és hatásosságával.Szőnyeg és kárpittisztítást vállalunk Budapest egész területén, díjmentes kiszállással. A szőnyeg és kárpittisztítási munkáinkat, ajándék atkamentesítéssel végezzük.(Megújult weboldalunk a Rólunk menüpontra kattintva érhető el!)

Cégünk 15 éve foglalkozik kárpittisztítással. Kimagasló minőséggel dolgozunk, mind a kárpittisztítógépek tekintetében, és a kárpitozott bútorok tisztításánál használt bio tisztítószerek tekintetében egyaránt.

Helyszíni kárpittisztítást Budapest összes kerületében végzünk, de dolgozunk szinte az összes Pest környéki településen is. Legyen szó ülőgarnitúra tisztításáról, fotel kárpit, kanapé, ágykárpit, kárpitozott szék vagy autó kárpit tisztításáról, hívjon minket bizalommal! Szakembereink több évtizedes tapasztalata a kárpitozott bútorok tisztításában, garantáltan az Önök hasznára lesz.

Rengeteg helyre hívnak minket, ahol sajnos a szakértelem nélküli kárpit tisztítás után, nagyobb lett a szennyeződés, mint amit eredetileg tisztítani kellet volna, amit a rosszul megválasztott tisztítószer, és a nem megfelelően végzett tisztítási technika okozott. Ez a megrendelőnek így jelentős többlet költséget jelentene, ezért bízza inkább szakemberre a tisztítási feladatok elvégzését, mert így jelentős összeget takaríthat meg kárpitozott bútorainak tisztítása során, nem beszélve a felesleges kellemetlenségekről.

szőnyegtisztítás, szőnyegtisztítás budapest, szőnyegtisztító, szőnyegtisztító budapest, kárpittisztítás, kárpittisztítás budapest, kárpittisztító, kárpittisztító budapest, kanapé tisztítás, kanapé tisztítás budapestCégek, közületek, de akár magánszemélyek részére is vállalunk szerződéses alapú kárpit tisztítási munkálatokat, ami természetesen további árengedményt von maga után, a szerződésben foglalt tisztítási munkálatok gyakoriságától függően. Kárpittisztítási munkáinkat kizárólag saját kezűleg végezzük, kárpittisztítógép bérlésére, kölcsönzésére cégünknél nincsen mód.

A főváros egész területén díjmentes kiszállással dolgozunk minden szolgáltatásunk tekintetében. Legyen szó kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, ablaktisztítás, pipere takarítás vagy atkamentesítési munkálatokról, kiszállásunk egyaránt ingyenes.

A kárpittisztításhoz használt bio tisztítószereink, szinte 100%-os atkátlanító hatásfokkal dolgoznak. Az atkamentesítés fontosságáról, bővebben írunk egy külön menüpontunkban...


Gyakori kérdések kárpittisztítással kapcsolatban...


Mennyi a száradási idő, a kárpitozott bútorok tisztítása esetében? (Ülőgarnitúra, Fotel, Franciaágy, Kanapé, stb...)

Általában 8-12 óra a száradási idő, ez nagyrészben a kárpitozott bútor szennyezettségétől függ.

Mit jelent, kárpittisztítás esetében, az extra atkamentesítés?

Nagyobb dózisú atkátlanító szerrel végezzük, a kárpitozott bútorok tisztítását, mint normál esetben. Ami azt jelenti, hogy a kárpittisztítást követő 6 hónapig, jóval kevesebb atka tenyészik majd meg, a tisztított felületben.

A kárpittisztításnál használt atkátlanító szerek, károsak az egészségre?

Az atkamentesítésnél, illetve a kárpittisztításnál használt bio tisztítószereink, ártalmatlanok az emberi szervezetre, környezetre egyaránt. Egytől egyig bevizsgált tisztítószerek, emberre, állatra teljesen veszélytelen.

Az ingyenes kiszállás, kizárólag Budapest területére vonatkozik?

Igen, kizárólag Budapest területén díjmentes a kiszállásunk. A fővároson kívüli területekre, kedvező díjszabású üzemanyag felárat számolunk fel.

A Kárpitozott bútorok esetében, mit takar a mélymosásos eljárással történő kárpittisztítás?

Az elpusztult poratkák, és ezek ürüléke, a mélymosásos tisztítás által eltávolításra kerül. Jelenleg, ez az egyik leghatásosabb eljárás, a kárpittisztítás tekintetében. Nem csak a tisztítandó felületről távolítjuk így el a szennyeződést, hanem egyúttal az egészségre káros poratkákat szinte 100%-ig el is távolítjuk.


Tartalom: NETT Szőnyeg-és Kárpittisztító, Kárpittisztítás, Kárpittisztító, Atkairtás, Kanapé tisztítás, Ülőgarnitúra tisztítás, Bútorkárpit tisztítás, Fotel tisztítás, Székek kárpittisztítása
Nett Szőnyeg-és Kárpittisztító
Nett Szőnyeg-és Kárpittisztító


Budapesten díjtalan kiszállás!

4 éve változatlan árakon!

Szőnyegtisztítás

Kárpittisztítás

Atkamentesítés

Bio tisztítószerekkel!

A legmodernebb technikával!